NOR ENG

Webinar EQS 7.0

Publisert 22. mai 2020

EQS-webinar

EQS-webinar: Vi har nå lansert EQS 7.0 med masse ny funksjonalitet.
I dette webinaret vil Eivind og Erla ta for seg noe av den nye funksjonaliteten som finnes i EQS versjon 7.0. Webinaret er gratis og temaene denne gangen er stedfortreder, arbeidsfunksjoner, eksterne brukere og BPMN.

Når

Torsdag 18. juni kl 13:00-14:00. Link til webinaret får du tilsendt på mail i forkant.
Påmeldingsfrist er tirsdag 16. juni kl 12:00.

Meld deg på

Meld deg på vårt EQS webinar her.

Stedfortredere

Funksjonaliteten for stedfortreder gjør det mulig å flytte ansvar og oppgaver fra én bruker til en annen i EQS i en periode. I perioden en har en stedfortreder, vil alle nye oppgaver flyttes til stedfortrederen. Alle brukere kan sette opp stedfortreder for seg selv fra «Min profil». I tillegg kan en bruker med rettigheten «Administrere brukere» også sette opp stedfortreder for andre.

Arbeidsfunksjoner

Med «Arbeidsfunksjoner» kan du sette opp ulike funksjoner som skal ha leserettighet og varsling for meldinger eller risikoelementer. For en bestemt arbeidsfunksjon kan en sette opp én eller flere brukere for hver enhet. Brukere med en arbeidsfunksjon kan få leserettighet og varsling ved at dette settes opp på siden «Meldings­ansvar»/«Risikoansvar» eller vha. dynamisk arbeidsflyt.

Eksterne brukere og behandling av delskjema i meldinger

Det er mulig å involvere personer som ikke er registrert som brukere i EQS til å behandle deler av en melding eller et risikoelement. Med denne funksjonaliteten kan en ekstern bruker kunne få mulighet til å:

  • Fylle ut behandlingsdeler
  • Utføre, godkjenne eller evaluere tiltak

Støtte for BPMN-symboler

Prosesskarteditoren har fått ståtte for symboler som benyttes i BPMN (Business Process Model and Notation). Dette inkluderer også funksjonalitet for å tegne opp svømmebaner.

Hvem passer webinaret for?

For de som benytter seg av og jobber med EQS, da vil dette webinaret kunne gi deg inspirasjon og nyttige tips.

 

Meld deg på vårt EQS webinar her.

Alt av funksjonelle endringer og nyheter er omtalt i «Release notes» som dere finner under valget «Om EQS» nede til høyre når dere har logget inn i EQS.

Flere saker fra arkivet

Meld deg på vårt nyhetsbrev    Extends personvernerklæring Ja, jeg er kjent med Extend sin personvernerklæring og aksepterer denne