Menu
NOR ENG

EQS Brukerforum 20. og 21. november 2019

Datoene for EQS Brukerforum 2019 er  onsdag 20. og torsdag 21. november. Brukerforum vil i år bli arrangert på Britannia Hotel, ett av Trondheims beste hotell med beliggenhet i Trondheim sentrum. Med tanke på transport så er det mulig å ta toget til Trondheim sentralstasjon og gå fra stasjonen til Dronningens gate hvor hotellet ligger,  i tillegg til at Værnes-ekspressen stopper rett ved hotellet.

Første dag vil bli en tradisjonell Brukerforumdag med foredrag, nyheter i EQS, informasjon og presentasjoner fra ulik EQS-bruk.

Dag to vil da bestå av parallelle sesjoner og foredrag. Hver deltager kan delta på tre sesjoner, en før og to etter lunsj. Vi ønsker derfor at alle velger seg 3 sesjoner samt 2 i reserve i tilfelle det blir for få deltagere på en sesjon eller hvis to kolliderer tidsmessig. Brukerforum avsluttes torsdag rundt kl 15.

Påmeldingen er åpen – påmeldingsskjema finner du her.

Brukerforum onsdag 20. november

Fra 09.00 Registrering
09.45-10.00 Velkommen og informasjon
10.00-11.30 Hva kjennetegner virksomheter som har god kvalitetsstyring, ledelse og effektiv bruk av verktøy?

Siv Wergeland og Harald Innbjør – revisjonsleder og kvalitetsrevisor, Wergeland Bedriftsutvikling AS

11.30-12.30 Lunsj
12.30-13.30 Nytt i EQS – Presentasjon av de viktigste nyhetene i EQS

v/ utviklingsleder Geir Helling, Extend AS

Spørsmålsrunde
13.30-13.45 Pause
13.45-14.45 Pilotering av risikomodulen i Bergen kommune

Marianne Engum – rådgiver seksjon for administrasjon, Bergen kommune

14.45-15.00 Kaffepause med noe å bite i
15.00-15.45 Internkontrollbekreftelse og oppfølging av handlingsplaner i BN Bank

Aud Hovdal – controller, BN Bank

15.45-16.00 Pause
16.00-16.45 Drømmen om Britannia

Odd Reitan – gründer og forretningsmann, Rema 1000

19.00 Kveldsarrangement på Britannia Hotel
(Vi tar forbehold om programendringer)

 

Oversikt over parallelle sesjoner torsdag 21. november:

 

09.00-10.00

Lean, visualisering av prosesser og bruk av skjema

Ole Holte Sandvik – Leder prosesskvalitet/LEAN, Nye Veier AS

10.00-10.15 Pause
10.15-11.30

Parallelle sesjoner A, B, C, D

11.30-12.30 Lunsj
12.30-13.30

Parallelle sesjoner E, F, G

13.30-13.45 Pause
13.45-14.45

Parallelle sesjoner E, F, G

14.45-15.15

Oppsummering og avslutning

(Vi tar forbehold om programendringer)
  • Sesjon A «Brukeradministrasjon»: Denne workshopen passer for de som er interessert i å lære seg brukeradministrasjon i EQS. Vi ser nærmere på hvordan man kan endre og opprette roller, gi disse rettigheter og hvordan man knytter en rolle til en brukerprofil.
  • Sesjon B «Dokumentoversikt»: Denne workshopen passer for de som er interessert i å lære seg hvordan man kan få en samlet oversikt over alle dokumentene man har lagt inn i EQS. Vi ser nærmere på dokumentoversikten, bruk av kriterier for dokument, egendefinerte dokumentattributter, tilpasning av søkeresultat, eksportmuligheter og bruk av dokumentlister.
  • Sesjon C «Meldingsoversikt»: Denne workshopen passer for de som er interessert i hvordan en kan lage rapporter og statistikk av innholdet i meldinger man har registrert i EQS. Vi ser nærmere på meldingsoversikten, bruk av kriterier for meldinger, gruppering av kriterier, tilpasning av søkeresultat, eksport muligheter, hvordan vi kan knytte innhold sammen ved hjelp av html-editoren slik at vi forenkler tilgang og rapportering. En liten tur innom statusdiagrammene i EQS Dashboard blir det også.
  • Sesjon D «Risikomodulen»: En workshop for de som ønsker å utnytte risikomodulen i EQS. Vi ser nærmere på påvirkende risikoer, mulighet for flere risikoskjemaer samt  «matrisekalkulator».
  • Sesjon E «Show & tell»: Her inviterer vi dere til å vise hvordan dere har utformet enhetens meny, bruk av risikoskjemaer, samt internopplæring og bruk av video. Deltakerne vil få noen minutter hver, til å presentere egen løsning, med mulighet for spørsmål og diskusjoner.
  • Sesjon F «Hvordan kan tjenestekvalitet måles ved hjelp av EQS?»: Hans Donali Tilset – programmerer, forsker og fagsjef, NTNU Samfunnsforskning AS, forteller med bruk av eksempler fra Helse og omsorgsetatene i to Fosenkommuner.
  • Sesjon G «Dette burde vi hatt et skjema for i EQS»: Elin Løvtangen – seniorrådgiver, Extend AS, bygger skjema. Vær med på hele reisen fra idé til ferdig, publisert løsning. En reell problemstilling blir brukt som eksempel og alt vil bli vist live i EQS.

Kveldsarrangement Britannia Hotel

Middagen onsdag kveld inntar vi i Palmehaven på Britannia Hotel. Dette er Trondheims storstue og naturlige treffsted, som det har vært siden hotellet åpnet i 1870.
Her blir det servert frokost for hotellets gjester, flotte selskapsmenyer til middag eller en nydelig buffetlunsj, med de beste råvarer i sesong, gjerne med historisk inspirasjon.

Påmelding EQS Brukerforum 2019

Britannia Hotel

Britannia Hotel

Photo by Lars Petter Pettersen

Britannia Hotel superior rom

Photo by Dreyer Hensley

Britannia Hotel Palmehaven

Photo by Wil Lee-Wright

Britannia Hotel Spa

Photo by Wil Lee-Wright

Britannia Hotel

Photo by Lars Petter Pettersen

Britannia Hotel Jonathan Grill

Photo by Lars Petter Pettersen

Britannia Hotel Vinbaren

Photo by Wil Lee-Wright

Britannia Hotel doorman

Photo by Wil Lee-Wright

Bestill demo av EQS kvalitetssystem