NOR ENG

En engasjert og dynamisk
systemutvikler

Vil du være med på å skape fremtidens systemer? Vi søker Frontendutvikler/Fullstackutvikler! Perl, HTML, CSS, JavaScript, jQuery, XML, XSL m.m.

Arbeidsgiver: Extend AS
Stillingstittel: Frontendutvikler/Fullstackutvikler
Frist: 12.06.2022
Ansettelsesform: Fast

Extend AS er inne i en periode med sterk omsetningsvekst, vi har solide resultater og består av en fantastisk gjeng med ansatte!

For å videreutvikle programvaren og selskapet søker vi en engasjert og dyktig systemutvikler. Vi oppfordrer både deg med erfaring og deg som er nyutdannet til å søke!

Du vil bli en del av et raust og godt arbeidsmiljø, og vil jobbe mot spennende kunder innenfor helse, havbruk, industri, transport og offentlig sektor. Vi har store kunder som bl.a. Helse Midt-Norge, A-hus, de store apotekkjedene, Salmar, Oslo kommune, Fjord1 m.fl.

Ansatte i selskapet omtaler miljøet som veldig godt med en åpen tone og stor takhøyde. Systemutviklerene sitter samlet, og det er et godt samarbeidsklima med god sparring og fokus på utvikling. Stemningen er god og det er en kameratslig, trivelig og uformell gjeng som jobber sammen mot felles mål. Her får du muligheten til å påvirke og få eierskap.

Hovedansvarsområder vil være:


Ønskede kvalifikasjoner:


Vi tilbyr

Extend AS ble etablert i 1996 og leverer vårt egenutviklede, fleksible web baserte kvalitetssystem-og virksomhetsstyringssystem EQS til over 250 kunder og over 250.000 brukere. EQS er markedsleder i en rekke bransjer og leverer til en rekke spennende kunder, store og små, i privat og offentlig sektor. Selskapet er lokalisert på Leiv Erikson senter i Trondheim og har 14 ansatte som jobber med support, programvareutvikling, markedsføring, salg og rådgivningstjenester. Extend AS er eid av Confirma Software AB og representerer sammen med dem Norges største miljø for kvalitetssystemer og et stort Nordisk systemutviklingsmiljø.

Alle henvendelser til Bjørg Fjell Rekruttering behandles konfidensielt i innledende fase, om ønskelig også ovenfor vår oppdragsgiver.

Send oss CV, vitnemål, attester og søknad via søkefunksjonen– vi ser frem til å høre fra deg!

Om du har spørsmål er du velkommen til å ta kontakt med Bjørg Fjell Rekruttering for mer informasjon:
Seniorrådgiver Rina Wold / rina.wold@bjorgfjell.no / mob: 90229335

Bjørg Fjell Rekruttering er din samarbeidspartner for å søke jobb innen regnskap/økonomi, administrasjon, ledelse og IT. I over 35 år har vi vært spesialist innen dette fagfeltet. Kontakt oss for å høre om dine muligheter!

Klikk her for å komme tilbake til siden Ledige stillinger

Bestill demo av EQS kvalitetssystem

  Relaterte saker

  EQS 10.0

  Ny og forbedret utgave – EQS 10.0 er lansert

  Endelig er EQS versjon 10.0 tilgjengelig.

  Les mer

  Vi vokser og trenger flere dyktige medarbeidere

  Vi er inne i en periode med sterk vekst, har solide resultater og ønsker å utvikle oss videre.

  Les mer

  Vi vokser og trenger derfor flere folk

  Vi er inne i en periode med sterk vekst, har solide resultater og ønsker å utvikle oss videre.

  Les mer

  Meld deg på vårt nyhetsbrev   Extends personvernerklæring Ja, jeg er kjent med Extend sin personvernerklæring og aksepterer denne