NOR ENG

Digitalt brukerforum -
25. og 26. november 2020

EQS digitalt brukerforum 2020

I år kommer EQS Brukerforum rett hjem til deg – der du er. Du kan dermed enkelt delta på årets brukerforum fra egen arbeidsplass. Du velger selv om du vil være med på bare en av dagene eller begge dager. Påmeldingsfristen er 4. november og skjema for påmelding til EQS digitalt brukerforum 2020 finner du nederst på programsiden.

Årets brukerforum vil bli gjennomført digitalt onsdag den 25. og torsdag den 26. November. Programmet vil inneholde flere digitale seminar innenfor sentrale kvalitets- og EQS-områder, og lenke til selve programmet finner du lengre nede på denne siden.

Nytt i EQSNytt i EQS – hva kommer i EQS 8.0?

Utviklingsleder Geir Helling vil fortelle om alle de spennende nyhetene som kommer i EQS 8.0.

EQS bransjetreffBransjetreff på EQS digitalt brukerforum

Meld deg på den bransjen som passer best for deg og få se noen gode eksempler på hva andre i bransjen har gjort i kvalitetsarbeidet og i bruken av EQS.

EQS digitalt brukerforumLær om mer nyttig funksjonalitet i EQS – få enda bedre og mer effektiv kvalitetsstyring

Vi deler inn i flere mindre workshop hvor du lærer mer om nyttig funksjonalitet i EQS som vil bidra til bedre og mer effektiv kvalitetsstyring i egen virksomhet.

 
Se program for årets brukerforum og meld deg på her

Bestill demo av EQS kvalitetssystem

  Relaterte saker

  Salmar

  IT-sikkerhet, fleksibilitet og brukervennlighet

  IT-sikkerhet, fleksibilitet og brukervennlighet var viktige faktorer da Salmar – en av verdens største lakseprodusenter valgte kvalitetssystemet EQS

  Les mer

  Standard mal EQS

  Standard mal EQS

  Les mer

  EQS Brukerforum

  EQS Brukerforum 2022

  EQS Brukerforum 23. og 24. november 2022

  Les mer

  Meld deg på vårt nyhetsbrev   Extends personvernerklæring Ja, jeg er kjent med Extend sin personvernerklæring og aksepterer denne