NOR ENG

Passer for alle bransjer
og størrelser

Passer for alle bransjer og størrelser

Extend AS har mange kunder innen ulike bransjer både i privat og offentlig sektor. Som følge av fleksibiliteten i EQS, kan systemet være tilpasset en hvilken som helst organisasjon, uavhengig av størrelse og virksomhetsområde. EQS kan enkelt legge til rette for nye organisatoriske strukturer, endringer i størrelse og ambisjoner. Systemet kan håndtere et stort antall prosesser, dokumenter, registreringer og brukere.

Programvaren brukes av både store og små organisasjoner som har alt fra noen få til 28.000 brukere. Fellesnevneren er behovet for et fleksibelt kvalitetssystem som lett kan tilpasses egne behov.

Under ser du logoene til noen av våre kunder. Ta kontakt med oss dersom du er interessert en spesiell bransje og/eller ønsker å få kontakt med en våre kunder.

«Audit ombord med DNV. Jeg var kjempeoverrasket over at offiserene allerede etter to uker var så overstrømmende i sin lovprisning av systemet. Det har gått som en drøm å innføre! Mannskapet synes dette er kjempegreier!»

Anne Gunn Berge, managing director i Berge Rederi/Transmar

Bestill demo av EQS kvalitetssystem

Extends personvernerklæring Ja, jeg er kjent med Extend sin personvernerklæring og aksepterer denne

Relaterte saker

EQS-webinar

Webinar EQS 7.0

EQS-webinar: Vi har nå lansert EQS 7.0 med masse ny funksjonalitet.

Les mer

EQS v7.0

EQS 7.0 – ENDELIG ER DEN HER

Vi har nå lansert EQS 7.0 med masse ny funksjonalitet.

Les mer

online-kurs

EQS Online kurs

Extend tilbyr ulike online kurs, workshops med skreddersydd innhold og bedriftsinterne kurs online.

Les mer

Meld deg på vårt nyhetsbrevExtends personvernerklæring Ja, jeg er kjent med Extend sin personvernerklæring og aksepterer denne