Menu
NOR ENG

Brukerforum

Brukerforum – to dager til inspirasjon for Extends kunder.

Hver høst inviterer Extend sine kunder til to dager med Brukerforum hvor programmet handler både om nyheter i EQS, faglige tema, presentasjoner fra ulike kunder, erfaringsutveksling og opplæring.

Tilbakemeldingene sier at dette er to dager som bidrar til nye ideer og inspirasjon for bruken av EQS i egen virksomhet.

Brukerforum 2017

Brukerforum 2017 vil bli arrangert på Scandic Hell Hotel mandag 20. og tirsdag 21. november (Obs! Datoer er endret). Hotellet ligger like ved flyplassen Trondheim lufthavn Værnes, så det vil være svært praktisk for de som kommer reisende med fly. Hotellet har også god kapasitet på gratis parkering for de som kommer i bil.

I år har vi gjort en vri på programmet for årets EQS Brukerforum. Første dag vil som vanlig bli i plenum med nyheter om EQS og eksempler på hvordan EQS brukes. Dag to vil i større grad bli en opplæringsdag der deltagerne kan melde seg på ulike workshops.

Informasjon til de som skal bestille billetter på fly eller tog: Oppstart første dag er kl 9.45 med velkommen og info – og første hovedforedrag starter kl 10.00. Registreringen åpner klokken 9.00. Programmet avsluttes på tirsdag mellom kl 15 og 16.

Påmeldingsskjema for årets EQS Brukerforum finner du her.

Inngangsparti Scandic Hell

Hallen hos Scandic Hell Hotel

Bestill demo av EQS kvalitetssystem