Menu
NOR ENG

Drift av EQS

EQS er en nettbasert applikasjon. Extend tilbyr drift av programvaren hos vår driftspartner, noe som gjør at du som kunde slipper å tenke på oppgraderinger, backup eller serverdrift.

EQS kan også installeres i ditt vanlige driftsmiljø, der du enten håndterer oppgraderinger og vedlikehold med egne ressurser eller kjøper bistand av Extend til hele eller deler av denne jobben.

Extend drifter EQS

Extend har lang erfaring med drifting av EQS. Alle elementer i vår infrastruktur er beskyttet med nødstrøm og har statusvarsling via e-post,varsel når tjenester går ned og kommer opp igjen, noe som sikrer høy oppetid for alle våre kunder. Kunder som driftes hos Extend vil alltid ha siste tilgjengelige versjon.

Lokal drift av EQS

Installasjon av EQS kan gjøres av kunden selv, dersom EQS skal kjøres lokalt. Det er utarbeidet en detaljert teknisk dokumentasjon som kan følges for installasjonen samt oppsett av tilhørende webserver og database. Ved lokal installasjon er det mange av våre kunder som også setter opp «Single Sign On», som gjør at brukerne slipper å logge seg på EQS.
Extend kan også være behjelpelig med å oppgradere hos kunder som drifter sin løsning lokalt via fjernaksess.

computers

Extend tilbyr både drifting via skyen og lokal drift. Du bestemmer!

Bestill demo av EQS kvalitetssystem


Ja, jeg er kjent Extend sin personvernerklæring og aksepterer denne