NOR ENG

Sikre at din virksomhet leverer
i samsvar med aktuelle krav

I samsvar med aktuelle krav

I en tid hvor kunder stiller stadig større krav, myndighetene kommer med nye reguleringer og mediene følger aktivt med, er det viktigere enn noensinne å sikre at man leverer i samsvar med aktuelle krav.

EQS Compliance

Gjennom EQS Compliance får du raskt oversikt over aktuelle krav og fra EQS kan du hente frem informasjon i forhold hvordan man i dag har dekket disse kravene i egne prosesser, prosedyrer og instrukser. Du får også ut informasjon om hvilke ansatte som har fått med seg de aktuelle kravene og har relevant og tilstrekkelig kompetanse i forhold til krav som stilles og gjennom interne kontroller og avviksrapportering, ser om kravene etterleves. Her ser man raskt hvor det eventuelt er mangler og hvor det bør settes inn tiltak for å sikre at man til enhver tid er i Compliance.

Få oversikt over hvordan virksomheten ligger an i forhold til krav

Med EQS har du et helhetlig styringssystem som gir deg et kraftfullt verktøy for forenkling, forbedring, effektivt drift og kvalitet i alle leveranser.

Her kan man enkelt få en oversikt over hvordan man ligger an totalt sett ifht. f.eks. en ISO-standard og man kan enkelt drille seg ned på de ulike elementene.

Samsvar

Et helhetlig kvalitetssystem

EQS er et fagsystem for internkontroll, kvalitets- og virksomhetsstyring til bruk for alle i organisasjonen. Det er bygd opp av moduler som enten kan brukes hver for seg eller i et helhetlig system. Kom i gang med kvalitetsarbeidet i din virksomhet du også – ta kontakt med oss i dag for å få en uforpliktende demo/tilbud på EQS.

Klikk her for mer informasjon om EQS kvalitetssystem

Bestill demo av EQS kvalitetssystem

  Relaterte saker

  Vi vokser og trenger derfor flere folk

  Vi er inne i en periode med sterk vekst, har solide resultater og ønsker å utvikle oss videre.

  Les mer

  Salmar

  IT-sikkerhet, fleksibilitet og brukervennlighet

  IT-sikkerhet, fleksibilitet og brukervennlighet var viktige faktorer da Salmar – en av verdens største lakseprodusenter valgte kvalitetssystemet EQS

  Les mer

  Standard mal EQS

  Standard mal EQS

  Les mer

  Meld deg på vårt nyhetsbrev   Extends personvernerklæring Ja, jeg er kjent med Extend sin personvernerklæring og aksepterer denne