NOR ENG

EQS Brukerforum -
inspirasjon, kunnskap og nettverk

EQS Brukerforum 23. og 24. november 2022

Vi i Extend legger stor vekt på å få til et så godt faglig innhold som mulig på våre brukerforum. Likevel er det liten tvil om at det å treffe andre som jobber med liknende saker og ting som en selv også har stor verdi. Det å kunne dele erfaringer og kanskje et skjema du er fornøyd med, det å bygge nettverk, samt det å kunne få ideer og inspirasjon til videre arbeid med kvalitet og forbedring.

EQS Brukerforum – inspirasjon, kunnskap og nettverk

Hver høst inviterer Extend sine kunder til to dager med EQS Brukerforum hvor du bl.a. får presentert nyheter i EQS og mange gode eksemler og historier om hvordan ulike virksomheter har tatt i bruk EQS. Første dag gjennomføres normalt i plenum med fokus på nyheter i EQS og eksempler på hvordan EQS brukes. Andre dag pleier i større grad bli en opplæringsdag der deltagerne kan melde seg på ulike kurs og sesjoner. Så ved å delta på det årlige brukerforumet kan du få med deg både faglige tema, erfaringsutveksling, kurs og opplæring. Program og mer informasjon om påmelding kommer – men sørg uansett for å reservere datoene allerede i dag.  Vi tar gjerne imot forslag fra EQS brukere til tema og som evt. har lyst til å holde innlegg. Ta i så fall kontakt med din faste kontaktperson hos Extend eller send en e-post til firmapost@extend.no.

Tilbakemeldingene sier at dette er to dager som bidrar til nye ideer og inspirasjon for bruken av EQS i egen virksomhet. Det er reservert plass for EQS Brukerforum i 2022 på Britannia Hotel i Trondheim den 23. og 24. november. Merk av datoene med det samme (påmelding åpner i august/september 2022).

EQS Brukerforum på Britannia Hotel

Britannia Hotel

 

Klikk her for vår kursoversikt og kurskalender

Klikk her for bedriftsinterne kurs

Klikk her for rådgivning og konsulentbistand

Meld deg på vårt nyhetsbrev    Extends personvernerklæring Ja, jeg er kjent med Extend sin personvernerklæring og aksepterer denne