NOR ENG

Med modulen EQS Workflow kan du bl.a. lage og utforme dine egne skjema og sjekklister

Ordsky med navn på EQS-skjema

Med skjemadesigneren som finnes i meldingssystemet EQS Workflow kan du skreddersy digital verktøystøtte til flere av virksomhetens prosesser med egne skjema og sjekklister.

Mange virksomheter har aktiviteter og prosesser der registreringer og behandling skjer med e-post, papirskjema eller i Excel.  Med EQS Workflow lager du selv enkelt dedikerte registreringsskjema, arbeidsflyt og rapporter som sikrer gode rutiner og full oversikt.

Skjema for forbedring, vernerunder, SJA, revisjoner, tilsyn, rekvisisjoner, reklamasjoner, «onboarding» av nyansatte, undersøkelser og sjekklister er typiske eksempler. Som ordskyen til venstre viser så har kundene våre laget EQS-skjema for et bredt spekter av bruksområder.

En kraftig skjemaeditor som gir stor frihet

Med EQS Workflow får du en kraftig skjemaeditor med på kjøpet. I toppadministratorkurset som følger med i en evt. leveranse fra oss, lærer du å bygge skjema. For de fleste er første punkt på programmet da, å få på plass et avviksskjema. Noen ønsker å starte helt fra scratch, andre tar utgangspunkt i en av flere tilgjengelige skjemamaler. Noen ønsker en grundig kategorisering og årsaksanalyse, andre ønsker å beregne kostnader, registrere omfang av driftsstans eller vurdere risiko. Med EQS Workflow designer du selv enkelt de skjemaene dere trenger slik at de passer til virksomhetens behov.

I forhold til mange andre løsninger på markedet gir dette en stor frihet. Vil du håndtere både HMS, produksjonsavvik og kundereklamasjoner i samme skjema? Kanskje forbedringsforslag også? Ikke noe problem. Ved å benytte seg av dynamikk i skjema skjules eller vises felter i skjemaet basert på brukerens valg. Først når du f.eks. krysser av for at det er en HMS-hendelse, får du beskjed om å angi om det var personskade.

Skjema og sjekklister med saksgang som du bestemmer

Til et hvert skjema defineres en passende saksgang. Noen ganger er det behov for å opprette tiltak i forbindelse med behandlingen, kanskje det også er behov for flere behandlingstrinn. Andre ganger er det bare behov for en enkel datafangst for å få dokumentert det arbeidet eller den kontrollen som er utført. EQS støtter begge deler. Når skjema og saksgang er ferdig utformet, er det tilgjengelig for bruk umiddelbart, både på pc, nettbrett og telefon. Alt brukeren behøver er en nettleser.

Registreringer kan også gjøres offline

Er du et sted uten tilgang til internett, kan du med modulen EQS Offline få registrert meldinger likevel – og så sendes de når EQS får kontakt med internett igjen. Slik kan du gjøre de nødvendige registreringer og kontroller der du er. EQS sørger for sporbarhet og styrer innsyn, samt varsler den som skal gjøre neste del av arbeidet. I samme øyeblikk som avviksmeldingen, sjekklista eller rapporten er sendt, er registreringen også tilgjengelig i meldingsoversikten i systemet. Dette er det kraftige rapport/analyseverktøy i EQS Workflow som lar deg lage rapporter og diagram (også med pivot-funksjonalitet), foreta fritekstsøk i alle registreringer samt filtrere og gruppere innholdet basert på dato, ansvar, status, avdeling, innhold i skjemafelt og mye mer. Og selvsagt kan du også velge å eksportere til Excel, hvis du ønsker dét.

Klikk her for å lese mer om EQS avvikssystem

Bestill demo av EQS kvalitetssystem
  Extends personvernerklæring Ja, jeg er kjent med Extend sin personvernerklæring og aksepterer denne

  Relaterte saker

  Kundeansvarlig prosjektleder

  Vil du være med på å implementere Kvalitetssystem hos mange ulike kunder?

  Les mer

  Vi søker en engasjert og løsningsorientert systemutvikler

  Vil du være med å utvikle fremtidens systemer og jobbe sammen med en gjeng engasjerte og løsningsorienterte folk?

  Les mer

  EQS Varslingsdatabase

  Har din virksomhet etablert en god varslingskanal? EQS Varslingsdatabase er en ny tjeneste fra Extend.

  Les mer

  Bestill demo
   Extends personvernerklæring Ja, jeg er kjent med Extend sin personvernerklæring og aksepterer denne