NOR ENG

Registrer hendelser med en gang
- uansett hvor du er

Registrer avvik og hendelser offline

Med modulen EQS Offline kan du registrere avvik og hendelser offline. Registrerte avvik kan inneholde både utfylte data og vedlegg som f.eks blider. Et registrert avvvik blir sendt inn i systemet til korrekt saksbehandler. Med EQS Offline kan du få registrert uønskede hendelser hvor som helst, når som helst, både med og uten mobildekning.

Registrer avvik og hendelser offline – når det skjer

Virksomheter med aktiviteter og installasjoner i områder uten mobildekning har mye å hente på å gjøre viktige systemer tilgjengelige ute i felten. Hos mange er det fortsatt slik at digitale avviksskjema, sjekklister og rapporter først kan fylles ut når man er tilbake på kontoret. Dermed kan rapporteringen bli unøyaktig og ufullstendig, eller i verste fall glemt.

Med EQS Offline unngår du dette. Da kan du foreta registreringer av avvik og hendelser hvor og når som helst. Uavhengig av om du f.eks er på anleggsriggen, i kundebesøk, på reise eller ute i feltarbeid – både innenfor og utenfor mobildekning.

Befinner du deg ofte i områder uten mobildekning?

Er du på et sted uten tilgang til internett, kan du med modulen EQS Offline få registrert avvik og hendelser likevel. Avvik som registreres når en er utenfor mobildekning, sendes inn og blir registrert i EQS når du får mobildekning igjen. En registrert hendelse kan inneholde både utfylte data og bilder, og vil bli sendt til korrekt saksbehandler. Slik kan du gjøre de nødvendige kontroller og registreringer der og da. Gjennom at alle i virksomheten har tilgang til avviksskjemaet akkurat når det skjer, vil flere viktige forhold bli registrert og arbeidet med HMS, internkontroll og kvalitet bli bedre.

EQS Offline gir deg også tilgang til dine digitale sjekklister og andre skjema utenfor mobildekning. Du bestemmer selv hvilke skjema og sjekklister som skal være tilgjengelig når man er i offline modus. Modulen lar deg også registrere risikoer i risikomodulen i EQS selv om du ikke har tilgang til internett. Fordi EQS Offline ikke er en app, men bruker funksjonalitet i nettleseren, fungerer løsningen uavhengig av type telefon, nettbrett eller PC.

Registrer avvik og hendelser i offline-modus

Klikk her for å lese mer om EQS avvikssystem

Bestill demo av EQS kvalitetssystem

  Relaterte saker

  EQS Brukerforum 2023

  EQS Brukerforum 15. og 16. november 2023

  Les mer

  EQS 10.0

  Ny og forbedret utgave – EQS 10.0 er lansert

  Endelig er EQS versjon 10.0 tilgjengelig.

  Les mer

  Salmar

  IT-sikkerhet, fleksibilitet og brukervennlighet

  IT-sikkerhet, fleksibilitet og brukervennlighet var viktige faktorer da Salmar – en av verdens største lakseprodusenter valgte kvalitetssystemet EQS

  Les mer

  Meld deg på vårt nyhetsbrev   Extends personvernerklæring Ja, jeg er kjent med Extend sin personvernerklæring og aksepterer denne