NOR ENG

Oversikt over
planlagte aktiviteter

Aktivitetsplanlegging

De aller fleste virksomheter, bedrifter, skoler eller avdelinger lager sin egen plan med aktiviteter som skal gjennomføres i løpet av året. Det er ikke alltid like enkelt å ha oversikt over alt som skal skje og hvem som har ansvar for de ulike aktivitetene og alle oppgavene som skal gjennomføres. Modulen EQS Activity Planner gir deg oversikt over planlagte aktiviteter som finnes i egen organisasjon – din helt egne aktivitetsplanlegger!

Aktivitetsplanleggeren EQS Activity Planner lar deg opprette aktiviteter i flere nivå, og med et visualiseringsverktøy i form av et «årshjul». Slik blir det mye enklere å få oversikt. Det er også mulig å visualisere aktivitetene som en tabell. Vår aktivitetsplanlegger er først og fremst tenkt brukt for virksomhetens viktigste aktiviteter; for eksempel milepæler, sentrale møter og frister. En aktivitet i EQS har alltid en ansvarlig, men hver aktivitet kan bestå av mange oppgaver hvor det er forskjellige personer som har ansvar for å utføre og kvittere ut at de har gjennomført.

Noen egenskaper med en aktivitet

En aktivitet kan være periodisk, kan relateres til for eksempel dokumenter og skjema, kan eksporteres til kalender, kan knyttes mot enhet, gruppe eller yrkesgruppe, kan bestå av andre aktiviteter og kan bestå av flere delaktiviteter. En delaktivitet kan for eksempel være en sjekkliste. Alle som er medlemmer kan kvittere for utførte oppgaver.

Du tilpasser visningen i din aktivitetsplanlegger

Hvordan årshjulet vises, bestemmer du selv. Du bestemmer om du ønsker å se det som et tradisjonelt årshjul, i tabellform eller i kompakt visning, hvor mange kategorier du vil se samtidig og om du ønsker måneds- eller ukesvisning. Du kan også filtrere aktiviteter og kun se de hvor du er eier, er ansvarlig for, har tilgang til eller er deltaker i.

Aktivitetsplanlegger_presentasjon som årshjul

EQS Activity Planner vist som et tradisjonelt årshjul

 

Aktivitetsplanlegger_presentasjon som tabell

EQS Activity Planner vist i tabellformat

 

Kompetansetabell, kompentasestyring

Kompakt visning av aktivitetsplanleggeren

 
Klikk her for mer informasjon om EQS kvalitetssystem

Bestill demo av EQS kvalitetssystem

  Extends personvernerklæring Ja, jeg er kjent med Extend sin personvernerklæring og aksepterer denne

  Relaterte saker

  Ledige stillinger

  Ledig stilling som kundeansvarlig prosjektleder

  Vi er inne i en periode med sterk omsetningsvekst, har solide resultater og ønsker å utvikle oss videre.

  Les mer

  EQS-webinar

  Webinar EQS 8.0

  EQS-webinar: Vi har nå lansert EQS 8.0 med masse ny funksjonalitet.

  Les mer

  EQS kunder

  Mange nye kunder på EQS

  EQS har de siste 2 årene fått over 50 nye kunder fra flere ulike bransjer.

  Les mer

  Meld deg på vårt nyhetsbrev   Extends personvernerklæring Ja, jeg er kjent med Extend sin personvernerklæring og aksepterer denne