NOR ENG

Rådgiving og
konsulentbistand

Rådgiving og konsulentbistand

Extends rådgivere kan bistå med rådgiving og konsulentbistand i EQS. Dette kan f.eks. være i form av workshops og timebasert arbeid som kunde har behov for eller ønsker. I Extend har vi mange års erfaring med å implementere, forenkle og effektivisere ISO-baserte kvalitets- og styringssystemer.

Workshops og timebasert arbeid gjennom god rådgiving og konsulentbistand

Kunder setter større og større krav til en virksomhets produkter og tjenester, og ofte vil bedrifter kunne erfare at det stilles krav til at virksomheten har et kvalitetssystem. Derfor bør det arbeides systematisk med kvalitet, og da er det nødvendig med et velfungerende kvalitets- og styringssystem. Kanskje er det lettere sagt enn gjort å få på plass et godt kvalitetssystem og mange føler kanskje at de ikke får det helt til, f.eks. at kvalitetssystemet blir for komplisert og tungvint. Vi tilbyr derfor også rene rådgiving- og konsulenttjenester i form av workshops og timebasert arbeid.

Noen viktige aspekter for et godt kvalitetssystem

Tjenester fra Extend

EQS er «hyllevare», og leveringstiden er derfor kort. Opplæring av kundens administratorer / superbrukere kan starte umiddelbart etter avtaleinngåelse. Kurs for Toppadministrator i EQS tar for seg oppsett av enheter, brukere og roller, dokumentstruktur og dokumentforvaltning, skjemautforming og saksgang. Kursets innhold og omfang tilpasses kundens organisasjon og fremdriftsønsker. I tillegg tilbyr vi standardkurs / repetisjonskurs, klikk her for å komme til vår kurskalender for EQS online kurs.

Extend tilbyr ulike online kurs, workshops med skreddersydd innhold og bedriftsinterne kurs online.
Ta kontakt med oss, bruk kontaktskjemaet under:

Kontaktskjema rådgivning og konsulentbistand

  Fornavn
  Etternavn
  Telefonnummer
  E-postadresse
  Virksomhet
  Ønsket dato/tidsrom
  Jeg ønsker å bli kontaktet pga interesse for følgende kurs Kommentar (valgfritt)
  Extends personvernerklæring Ja, jeg er kjent med Extend sin personvernerklæring og aksepterer denne

  Bestill demo
   Extends personvernerklæring Ja, jeg er kjent med Extend sin personvernerklæring og aksepterer denne