NOR ENG

Passer for alle bransjer
og størrelser

Kvalitetssystem som passer for alle bransjer og størrelser

Extend AS har mange kunder med høy fokus på kvalitetsstyring og effektive kvalitetssystem, innen ulike bransjer både i privat og offentlig sektor.

Som følge av fleksibiliteten i EQS, kan kvalitetssystemet være tilpasset en hvilken som helst organisasjon, uavhengig av størrelse og virksomhetsområde. EQS kan enkelt legge til rette for nye organisatoriske strukturer, endringer i størrelse og ambisjoner. Kvalitetssystemet kan håndtere et stort antall prosesser, dokumenter, registreringer og brukere.

Kunder som ønsker fleksibilitet har stor glede av EQS

Programvaren brukes både i store og små organisasjoner som har alt fra 2 til ca. 36.000 brukere. Fellesnevneren er behovet for et fleksibelt kvalitetssystem som lett kan tilpasses virksomhetens behov.

Nedenfor ser du logoene til noen av kundene våre. Ta kontakt med oss dersom du er interessert en spesiell bransje og/eller ønsker å få kontakt med en av våre EQS kunder.

EQS kunder

Eksempel på noen virksomheter som bruker EQS

«Audit ombord med DNV. Jeg var kjempeoverrasket over at offiserene allerede etter to uker var så overstrømmende i sin lovprisning av systemet. Det har gått som en drøm å innføre! Mannskapet synes dette er kjempegreier!»

Anne Gunn Berge, managing director i Berge Rederi/Transmar

Klikk her for mer informasjon om EQS kvalitetssystem

Bestill demo av EQS kvalitetssystem

  Relaterte saker

  Standard mal EQS

  Standard mal EQS

  Les mer

  EQS Brukerforum

  EQS Brukerforum 2022

  EQS Brukerforum 23. og 24. november 2022

  Les mer

  EQS Compliance

  I samsvar med aktuelle krav

  Sikre at din virksomhet leverer i samsvar med aktuelle krav I en tid hvor kunder stiller stadig større krav, myndighetene kommer med nye reguleringer og mediene følger aktivt med, er det viktigere enn noensinne å sikre at man leverer i samsvar med aktuelle krav. EQS Compliance Gjennom EQS Compliance får du raskt oversikt over aktuelle […]

  Les mer

  Meld deg på vårt nyhetsbrev   Extends personvernerklæring Ja, jeg er kjent med Extend sin personvernerklæring og aksepterer denne