NOR ENG

Integrasjoner i EQS

Mange virksomheter ønsker integrasjoner mellom ulike typer systemer, for å unngå dobbeltregistreringer og dobbeltoppdateringer. Med modulen EQS Integration får du mange muligheter til integrasjon gjennom REST-API, Webservices og federerte søk. Også integrasjoner mot ADFS og Azure AD.

EQS Integration

Via denne modulen får du tilgang til ulike REST-API der du kan hente ut informasjon om meldinger og dokumenter i EQS for bruk i andre systemer. Du kan også bruke denne til å hente ut hele dokumenter, f.eks. for integrasjon med arkivsystemer eller andre dokumenthåndteringssystemer. Videre kan EQS Integration benyttes for å importere dokumenter fra andre fagsystemer. Det er også mulig å benytte denne funksjonaliteten for å importere dokumenter mellom ulike EQS-instanser.

EQS Integration består av disse hoveddelene:

 

EQS Integration

 
Klikk her for mer informasjon om EQS kvalitetssystem

Bestill demo av EQS kvalitetssystem

  Relaterte saker

  Ledige stillinger

  Vi har 2 spennende ledige stillinger

  Vi er inne i en periode med sterk omsetningsvekst, vi har solide resultater og består av en fantastisk gjeng med ansatte!

  Les mer

  EQS 9.0

  EQS – Versjon 9.0 er her!

  Endelig er EQS versjon 9.0 tilgjengelig.

  Les mer

  EQS kunder

  Mange nye kunder på EQS

  EQS har de siste 2 årene fått over 50 nye kunder fra flere ulike bransjer.

  Les mer

  Meld deg på vårt nyhetsbrev   Extends personvernerklæring Ja, jeg er kjent med Extend sin personvernerklæring og aksepterer denne