NOR ENG

Dashboard som
gir oversikt

EQS Dashboard gir deg oversikt over de viktige tallene

Statusdiagram gir deg en rask oversikt over informasjon du bruker daglig. Mange med lederansvar ønsker oversikt over nøkkeltall i virksomheten. Du ønsker å vite hva som fungerer, hvilke områder du må se nærmere på og hvor det er behov for å sette inn tiltak. EQS Dashboard viser oversikter i form av grafiske presentasjoner av nåværende status og trender. Det muliggjør raske avgjørelser.

Enklere kvalitetsarbeid med EQS Dashboard

Med EQS Dashboard kan du på din egen forside i EQS samle den informasjonen som akkurat du trenger. Hvilke diagrammer du setter opp, bestemmer du selv ut fra ditt behov. Statusdiagrammene kan også om ønskelig deles med andre. Ved å holde muspekeren over diagrammene, kan du få mer info i hvert diagram, og de fleste diagrammer kan brytes ned på enhet.

Du kan f.eks. sette opp diagram for status på avviksbehandling, ulike typer avvik, status på risikovurderinger, status ifht. dokumentbehandling, samsvarsvurderinger, revisjoner, sjekklister osv. Alt som legges inn i systemet kan man få ut en rapport på.

Med EQS Dashboard vil du få en rask oversikt over nøkkeltall i virksomheten. Alle viktige tall og diagram kan også legges i ett og samme dokument hvis du ønsker å lage en komplett rapport med tekst og diagrammer.

Dashboard - avvik  Dashboard - risiko

 
Klikk her for mer informasjon om EQS kvalitetssystem

Bestill demo av EQS kvalitetssystem

  Relaterte saker

  Trenger du en kvalitetsvikar?

  Har du en kvalitetsansvarlig som har sluttet, er i permisjon, på langtidsferie eller opptatt med andre prosjekter? Lei en av våre konsulenter til å fylle rollen som toppadministrator for en periode. Unngå på den måten at kvalitetsarbeidet stopper opp, og sørg heller for at dere opprettholder kvalitet i leveransene og effektivitet i prosessene. Behov for […]

  Les mer

  Vi trenger enda flere systemutviklere

  Vi er inne i en periode med sterk omsetningsvekst, vi har solide resultater og består av en fantastisk gjeng med ansatte!

  Les mer

  EQS 9.0

  EQS – Versjon 9.0 er her!

  Endelig er EQS versjon 9.0 tilgjengelig.

  Les mer

  Meld deg på vårt nyhetsbrev   Extends personvernerklæring Ja, jeg er kjent med Extend sin personvernerklæring og aksepterer denne