NOR ENG

Finn riktig dokument -
raskt og enkelt

Dokumentstyring i EQS er brukervennlig, oversiktlig og trygt.

Det blir både vanskelig og tidskrevende å finne korrekt informasjon hvis man ikke har oversikt over informasjonsflyten i virksomheten. Veldig mange bruker mye av sin arbeidstid til informasjonsleting. Hvis man klarer å redusere denne tidsbruken ved å bruke et system for dokumentstyring/dokumenthåndtering, vil arbeidsdagen bli mer effektiv og en vil få frigitt tid til kvalitetsforbedring og god tjenesteyting.

Bestill demo av EQS kvalitetssystem

Fyll ut feltene under og bestill en demonstrasjon av EQS. Demonstrasjonen skjer over nett via Teams.

  Extends personvernerklæring

  Ja, jeg er kjent med Extend sin personvernerklæring og aksepterer denne

   

  EQS Dokumentstyring er enkelt å ta i bruk og korrekt informasjon som f.eks. skriftelige rutiner, prosedyrer, instrukser, referater og andre typer dokumenter kan nås med få klikk. Programvaren oppfyller alle ISO-krav og er en god støtte i en sertifiseringsprosess. Det er full sporbarhet og historikk på alle dokumenter, med automatisk versjonskontroll. Dokumenter kan godkjennes, versjoneres, revideres og arkiveres i EQS. Dokumentstyring i EQS består av å opprette dokument, sende dokument til høring, godkjenning eller utfasing, eller å revidere det. Et dokument kan ha både en gyldig versjon som er tilgjengelig for sluttbrukerne, samt en annen versjon som er under utforming som det kan være mulig å finne gjennom dokumentsøk.

  Ved å strukturere informasjonen digitalt i EQS, får du oversikt og slipper å være usikker på om du har funnet siste gyldige versjon. All informasjon som normalt plasseres i dokumentets topp- og bunntekst som f.eks.versjonsnummer, navn på godkjenner, gyldighet, revisjonsfirst og hvem som eier dokumentet håndteres automatisk i EQS. Dokument som sendes til høring, godkjenning eller utfasing får evt. uttalelser knyttet til dokumentet. Valgfrie attributter kan knyttes til dokumentet etter behov. Det at alle dokumenter produseres og arkiveres i ett og samme system bidrar til å effektivisere dokumentflyten. Bruk av dokumentstyring standardiserer måten å jobbe på og dokumenterer prosesser.

  Dokumentstyring for alle dokumenttyper

  EQS kan håndtere store mengder dokumenter i en logisk struktur. Dokumentene kan organiseres i en mappestruktur som er tilpasset bedriftens behov og ønsker. Systemet er egnet for alle typer dokumenter som f.eks. prosedyrer, manualer, sjekklister, skjema, prosessbeskrivelser, HMS-håndbok og lovverk osv. Alle kvalitetsrelaterte dokumenter kan samles i EQS, og slik får virksomheten oversikt og kontroll på disse. Sårbarhet i forbindelse med utskifting av personell vil reduseres og nye medarbeidere kan finne relevant informasjon på ett sted. Det er mulig å legge inn både Excel, PDF, Word og andre kjente filformater i systemet. Tekstdokumenter kan lages og redigeres direkte i Word eller i den innebygde teksteditoren, og disse dokumentene kan lastes ned som PDF av sluttbrukeren om ønskelig.

  En rekke opplysninger (metadata) vil bli knyttet til dokument som legges inn i EQS som f.eks:

  Tilgjengelighet og tilgangsstyring

  Siden EQS er 100 % webbasert, blir informasjonen lett tilgjengelig for alle i bedriften. De ansatte er ikke avhengig av å sitte foran datamaskinen på kontoret for å få tak i informasjonen de trenger. Ansatte skal til enhver tid kunne søke opp informasjon de har tilgang til, uansett hvor de måtte befinne seg geografisk sett og uansett om de bruker mobil eller nettbrett. Tilgang til innhold styres av brukerens avdelingstilhørighet i virksomheten.

  Eksempel på dokumentstyring i EQS - implementeringstest for et dokumentImplementeringsstøtte på dokumenter (lesebekreftelser)

  Med modulen EQS Implementation kan du aktivere implementeringsstøtte (lesebekreftelse) for dokumenter og angi hvilke brukere, stillinger, roller og/eller enheter dette er relevant for. Hver enkelt bruker vil da få informasjon fra EQS om hvilke dokumenter det kreves at de har lest og forstått.

  EQS Implementation gir ledere på ulike nivåer i organisasjonen muligheten til å følge implementering av f.eks. prosedyrer i organisasjonen. Medarbeidere må kvittere for at de har lest og forstått viktige dokumenter og prosedyrer. Noen ganger er det nok at en medarbeider bekrefter å ha lest og forstått et dokument, andre ganger er det helt nødvendig å vite gjennom en spørsmålstest at en prosedyre er forstått.

   

   

  Eksempel på EQS PublicInnhold fra EQS kan eksporteres

  Med modulen EQS Public kan du definere eksportpakker med utvalgt innhold og publisere dette enten ved behov eller automatisk. Eksporten danner et frittstående nettsted, og innholdet kan publiseres på internett eller intranett eller formidles til tredjeparter som kunder, sertifiseringsorgan og samarbeidspartnere.

   

   

  Eksempel på prosesskart i EQSProsesskart som visualiserer og forenkler

  Prosesskart gjør det enkelt å visualisere prosesser og knytte disse til relevante dokumenter og annen informasjon både i og utenfor systemet. En prosessbeskrivelse kan f.eks. knyttes til lenker, dokument, dokumentkategori, skjema, dokumentliste, filter og vedlegg. Les mer om prosesskart i EQS her.

   

  Noen fordeler med dokumentstyring i EQS

   

  Klikk her for mer informasjon om EQS kvalitetssystem

  Relaterte saker

  Ledige stillinger

  Ledig stilling som kundeansvarlig prosjektleder

  Vi er inne i en periode med sterk omsetningsvekst, har solide resultater og ønsker å utvikle oss videre.

  Les mer

  EQS-webinar

  Webinar EQS 8.0

  EQS-webinar: Vi har nå lansert EQS 8.0 med masse ny funksjonalitet.

  Les mer

  EQS kunder

  Mange nye kunder på EQS

  EQS har de siste 2 årene fått over 50 nye kunder fra flere ulike bransjer.

  Les mer

  Meld deg på vårt nyhetsbrev   Extends personvernerklæring Ja, jeg er kjent med Extend sin personvernerklæring og aksepterer denne