NOR ENG

Extend - en del av Norges
største miljø for kvalitetssystemer

Extend – en del av Norges største miljø for kvalitetssystemer

Extend har fått ny eier. Confirma Software har som en del av sin langsiktige satsing med å skape Nordens ledende leverandør av kvalitetsystemer, gått inn på eiersiden i Extend.

Sammen med søsterselskapet Compilo blir dette Norges sterkeste miljø innen system for kvalitetsstyring. Confirmas oppkjøp av Extend styrker ytterligere gruppens posisjon innen kvalitetsstyring i både offentlig og privat sektor.

Samarbeidet vil ikke få praktiske endringer for Extends kunder. Selskapet vil fortsette som egen enhet og EQS skal leveres og videreutvikles.

Extend har nå blitt en del av en gruppering med betydelige ressurser for videreutvikling av løsninger, konsepter, kompetanse og organisasjon, og skal fortsette med å videreutvikle våre kvalitetsystemløsninger til beste for våre kunder både i dag og i fremtiden.

Confirma Software er en leverandør av vertikale bedrift-programvareløsninger over hele norden og har totalt 150 ansatte og mer enn 2.100 kunder. Firmaet har hovedkontor i Stockholm. Compilo er Norges største leverandør av system for kvalitet og internkontroll med 230 kommuner som kunder.

Bestill demo av EQS kvalitetssystem

  Extends personvernerklæring Ja, jeg er kjent med Extend sin personvernerklæring og aksepterer denne

  Relaterte saker

  EQS-webinar

  Webinar EQS 8.0

  EQS-webinar: Vi har nå lansert EQS 8.0 med masse ny funksjonalitet.

  Les mer

  EQS kunder

  Mange nye kunder på EQS

  EQS har de siste 2 årene fått over 50 nye kunder fra flere ulike bransjer.

  Les mer

  EQS 8.0 på mobil

  EQS – Versjon 8.0 er her!

  Endelig er versjon EQS 8.0 tilgjengelig uten ekstra kostnader for alle kunder som vi drifter.

  Les mer

  Meld deg på vårt nyhetsbrev   Extends personvernerklæring Ja, jeg er kjent med Extend sin personvernerklæring og aksepterer denne