NOR ENG

Extend - en del av Norges
største miljø for kvalitetssystemer

Extend – en del av Norges største miljø for kvalitetssystemer

Extend har fått ny eier. Confirma Software har som en del av sin langsiktige satsing med å skape Nordens ledende leverandør av kvalitetsystemer, gått inn på eiersiden i Extend.

Sammen med søsterselskapet Compilo blir dette Norges sterkeste miljø innen system for kvalitetsstyring. Confirmas oppkjøp av Extend styrker ytterligere gruppens posisjon innen kvalitetsstyring i både offentlig og privat sektor.

Samarbeidet vil ikke få praktiske endringer for Extends kunder. Selskapet vil fortsette som egen enhet og EQS skal leveres og videreutvikles.

Extend har nå blitt en del av en gruppering med betydelige ressurser for videreutvikling av løsninger, konsepter, kompetanse og organisasjon, og skal fortsette med å videreutvikle våre kvalitetsystemløsninger til beste for våre kunder både i dag og i fremtiden.

Confirma Software er en leverandør av vertikale bedrift-programvareløsninger over hele norden og har totalt 150 ansatte og mer enn 2.100 kunder. Firmaet har hovedkontor i Stockholm. Compilo er Norges største leverandør av system for kvalitet og internkontroll med 230 kommuner som kunder.

Bestill demo av EQS kvalitetssystem

Extends personvernerklæring Ja, jeg er kjent med Extend sin personvernerklæring og aksepterer denne

Relaterte saker

EQS-webinar

Webinar EQS 7.0

EQS-webinar: Vi har nå lansert EQS 7.0 med masse ny funksjonalitet.

Les mer

EQS v7.0

EQS 7.0 – ENDELIG ER DEN HER

Vi har nå lansert EQS 7.0 med masse ny funksjonalitet.

Les mer

online-kurs

EQS Online kurs

Extend tilbyr ulike online kurs, workshops med skreddersydd innhold og bedriftsinterne kurs online.

Les mer

Meld deg på vårt nyhetsbrevExtends personvernerklæring Ja, jeg er kjent med Extend sin personvernerklæring og aksepterer denne