NOR ENG

Fleksibel meldingsoversikt

All informasjon som oppstår ved at brukere registrerer meldinger, lagres i databasen til EQS. EQS har en meget robust og fleksibel meldingsoversikt/rapportgenerator, hvor filter, rapporter og diagram kan skreddersys til ulike organisasjonsnivå, detaljeringsgrad og behov.

Rapporter og statistikk i en fleksibel meldingsoversikt

Det kan lages rapporter på alle felter i skjemaer, anvendte kategorier og på alle tilhørende metadata, for eksempel behandlingsstatus og tiltaksstatus. En kan velge å vise statistikk for alle eller en bestemt enhet/avdeling, eller for en, flere eller alle verdier fra skjemafelt. Alle data kan eksporteres til Excel, det kan lages øyeblikksbilder som viser situasjonen på et bestemt tidspunkt og print/pdf-versjoner.

Meldingsoversikten kan vise alle meldinger og tiltak som du har tilgang til i EQS. Du benytter deg av «kriterier» til å definere hvilke meldinger/tiltak som skal inngå i rapporten. Du kan bestemme hvilke data (kolonner) fra meldingene skal vises i rapporten. I meldingsoversikten finnes det også en rapportgenerator som gjør det mulig å lage oversikt over meldinger presentert i en tabell satt opp slik du ønsker. Innhold i rapportgeneratoren kan visualiseres som diagram i meldingsoversikten. Og med tilleggsfunksjonaliteten «lokalisering i meldinger» kan man få vist disse lokaliseringene samlet i et kart.

Eksempel på meldingsoversikt:

Eksempel på meldingsoversikt i EQS

 

Eksempel på valg av kolonner i meldingsoversikt:

Eksempel på valg av kolonner

 

Eksempel på rapportgenerator i meldingsoversikt:

Eksempel på rapportgenerator i meldingsoversikt

 

Eksempel på diagram i meldingsoversikt:

Eksempel på diagram i meldingsoversikt

 

Eksempel på kart i meldingsoversikt:

Eksempel på kart i meldingsoversikt

Lokalisering i meldinger

 

Eksempel på dashboard i EQS:

Eksempel på Dashboards for meldinger i EQS

Klikk her for å lese mer om avvikssystemet EQS Workflow i EQS.

Bestill demo av EQS kvalitetssystem

  Relaterte saker

  Salmar

  IT-sikkerhet, fleksibilitet og brukervennlighet

  IT-sikkerhet, fleksibilitet og brukervennlighet var viktige faktorer da Salmar – en av verdens største lakseprodusenter valgte kvalitetssystemet EQS

  Les mer

  Standard mal EQS

  Standard mal EQS

  Les mer

  EQS Brukerforum

  EQS Brukerforum 2022

  EQS Brukerforum 23. og 24. november 2022

  Les mer

  Meld deg på vårt nyhetsbrev   Extends personvernerklæring Ja, jeg er kjent med Extend sin personvernerklæring og aksepterer denne