NOR ENG

Fleksibel meldingsoversikt

All informasjon som oppstår ved at brukere registrerer meldinger, lagres i databasen til EQS. EQS har en meget robust og fleksibel meldingsoversikt/rapportgenerator, hvor filter, rapporter og diagram kan skreddersys til ulike organisasjonsnivå, detaljeringsgrad og behov.

Rapporter og statistikk i en fleksibel meldingsoversikt

Det kan lages rapporter på alle felter i skjemaer, anvendte kategorier og på alle tilhørende metadata, for eksempel behandlingsstatus og tiltaksstatus. En kan velge å vise statistikk for alle eller en bestemt enhet/avdeling, eller for en, flere eller alle verdier fra skjemafelt. Alle data kan eksporteres til Excel, det kan lages øyeblikksbilder som viser situasjonen på et bestemt tidspunkt og print/pdf-versjoner.

Meldingsoversikten kan vise alle meldinger og tiltak som du har tilgang til i EQS. Du benytter deg av «kriterier» til å definere hvilke meldinger/tiltak som skal inngå i rapporten. Du kan bestemme hvilke data (kolonner) fra meldingene skal vises i rapporten. I meldingsoversikten finnes det også en rapportgenerator som gjør det mulig å lage oversikt over meldinger presentert i en tabell satt opp slik du ønsker. Innhold i rapportgeneratoren kan visualiseres som diagram i meldingsoversikten. Og med tilleggsfunksjonaliteten «lokalisering i meldinger» kan man få vist disse lokaliseringene samlet i et kart.

Eksempel på meldingsoversikt:

Eksempel på meldingsoversikt i EQS

 

Eksempel på valg av kolonner i meldingsoversikt:

Eksempel på valg av kolonner

 

Eksempel på rapportgenerator i meldingsoversikt:

Eksempel på rapportgenerator i meldingsoversikt

 

Eksempel på diagram i meldingsoversikt:

Eksempel på diagram i meldingsoversikt

 

Eksempel på kart i meldingsoversikt:

Eksempel på kart i meldingsoversikt

Lokalisering i meldinger

 

Eksempel på dashboard i EQS:

Eksempel på Dashboards for meldinger i EQS

Klikk her for å lese mer om avvikssystemet EQS Workflow i EQS.

Bestill demo av EQS kvalitetssystem

  Relaterte saker

  Vi trenger enda flere systemutviklere

  Vi er inne i en periode med sterk omsetningsvekst, vi har solide resultater og består av en fantastisk gjeng med ansatte!

  Les mer

  EQS 9.0

  EQS – Versjon 9.0 er her!

  Endelig er EQS versjon 9.0 tilgjengelig.

  Les mer

  EQS kunder

  Mange nye kunder på EQS

  EQS har de siste 2 årene fått over 50 nye kunder fra flere ulike bransjer.

  Les mer

  Meld deg på vårt nyhetsbrev   Extends personvernerklæring Ja, jeg er kjent med Extend sin personvernerklæring og aksepterer denne