NOR ENG

Involver kunder og
leverandører i kvalitetsarbeidet

Med EQS Public kan du involvere kunder, leverandører og samarbeidspartnere i kvalitetsarbeidet

EQS Public brukes til å gjøre hele eller deler av kvalitetssystemet tilgjengelig for eksterne brukere.

Om du ønsker at enkelte prosedyrer skal ligge lett tilgjengelig på virksomhetens intranett eller på bedriftens hjemmeside, er EQS Public en trygg og enkel måte for virksomheten å dele innhold på. Hvis virksomheten f.eks. ønsker at kunder, leverandører og samarbeidspartnere skal ha tilgang til bruksanvisninger, godkjente sertifikater og annen produktinformasjon via en passordbeskyttet side på bedriftens eget nettsted – har du verktøyet du trenger i denne modulen.

Deling av dokumenter fra kvalitetssystemet med EQS Public

Med bruk av denne funksjonaliteten kan du være sikker på at det er siste godkjente versjon av dokument som deles. Det er dokumentadministrator (den som oppretter og eier dokumentet) som bestemmer om et dokument skal være mulig å eksportere. I mange tilfeller er det slik at bedriften gjerne vil legge ut og dele flere dokumenter samtidig. Du som administrator kan velge hvilke dokumenter som skal være med i et eksportutvalg. Dette utvalget blir automatisk oppdatert med eventuelle nye versjoner av dokumentene hver gang du går inn for å redigere eksportutvalget, eller hver gang en eksportoppgave som benytter utvalget blir kjørt.

Deling av skjema fra kvalitetssystemet

Med bruk av denne funksjonaliteten kan du også velge at et eksportutvalg skal inneholde et registreringsskjema fra avvikssystemet. Dette muliggjør at eksterne brukere kan fylle ut tilgjengeliggjort skjema og registrere meldinger på det som så igjen vil bli importert i kvalitetssystemet.

Med EQS Public har deling av innhold fra kvalitetssystemet aldri vært enklere.

 

Eksempel på EQS Public

Eksempel på innhold som er eksportert fra kvalitetssystemet og tilgjengeliggjort på en hjemmeside.

 
Klikk her for mer informasjon om dokumentstyring i EQS

Bestill demo av EQS kvalitetssystem

  Relaterte saker

  Ledige stillinger

  Vi har 2 spennende ledige stillinger

  Vi er inne i en periode med sterk omsetningsvekst, vi har solide resultater og består av en fantastisk gjeng med ansatte!

  Les mer

  EQS 9.0

  EQS – Versjon 9.0 er her!

  Endelig er EQS versjon 9.0 tilgjengelig.

  Les mer

  EQS kunder

  Mange nye kunder på EQS

  EQS har de siste 2 årene fått over 50 nye kunder fra flere ulike bransjer.

  Les mer

  Meld deg på vårt nyhetsbrev   Extends personvernerklæring Ja, jeg er kjent med Extend sin personvernerklæring og aksepterer denne