NOR ENG

Dynamikk i skjema er felt som tilpasses brukerens svar

Med EQS Dynamic er det mulig å la brukerens valg under utfylling av skjema avgjøre hvordan skjemaet til enhver tid vises. Ved å lage dynamiske regler i skjema kan man altså få dynamikk i skjemaet som gjør at feltene som vises er basert på brukerens valg.

EQS Dynamic er en tilleggspakke til modulen EQS Workflow. Denne funksjonaliteten brukes som nevnt tidligere til å kunne lage dynamiske felter i skjema. Dynamiske felter er felter i ett skjema som er synlige eller ikke synlige avhengig av hvilke valg brukeren gjør ved utfyllingen. Et eksempel kan være hvis man svarer “Ja” på spørsmålet “Kostnader påløpt?”, så dukker det opp nye felter for å registrere timeforbruk og beløp i skjemaet. Det gjør at brukerne kun får opp felt som er relevante for sin situasjon. Dette sparer tid ved utfylling av skjema, da den som fyller ut slipper å vurdere hvilke felter som er nødvendige.

Dynamikk i skjema er nyttig i mange sammenhenger

Denne funksjonaliteten er svært nyttig hvis du f.eks. ønsker å lage et skjema som fanger flere forskjellige registreringer. Slik som f.eks vist på bilde nedenfor med kvalitetsavvik, SHA-hendelse, kundeklager og forbedringsforslag. Eller det kan være andre typer skjema og sjekklister, ulike spørreskjema, medarbeider- eller kundeundersøkelser, som rett og slett blir mer brukervennlig hvis du velger å bruke dynamikk i skjemabyggingen. Samtlige skjemafelt i et dynamisk skjema er tilgjengelig i statistikkverktøyet (meldingsoversikten) i EQS. Skjema og sjekklister i EQS kan benyttes til datafangst og periodisk rapportering.

Eksempel på dynamikk i skjema_eks1    Eksempel på dynamikk i skjema_eks2

Klikk her for å lese mer om avvikssystemet EQS Workflow i EQS.

Bestill demo av EQS kvalitetssystem

  Relaterte saker

  Vi trenger enda flere systemutviklere

  Vi er inne i en periode med sterk omsetningsvekst, vi har solide resultater og består av en fantastisk gjeng med ansatte!

  Les mer

  EQS 9.0

  EQS – Versjon 9.0 er her!

  Endelig er EQS versjon 9.0 tilgjengelig.

  Les mer

  EQS kunder

  Mange nye kunder på EQS

  EQS har de siste 2 årene fått over 50 nye kunder fra flere ulike bransjer.

  Les mer

  Meld deg på vårt nyhetsbrev   Extends personvernerklæring Ja, jeg er kjent med Extend sin personvernerklæring og aksepterer denne