NOR ENG

Forenkling, forbedring og full kontroll

Med EQS (Extend Quality System) lager du avviksskjema, sjekklister og risikoanalyser som er skreddersydd til dine behov og som kan brukes når og hvor som helst.

EQS er et komplett modulbasert kvalitetssystem. I bunnen ligger verktøyene du trenger til effektiv dokumentstyring og avvikshåndtering. Etter behov bygger du ut med moduler for risikostyring, kompetansestyring og dashbord for rapportering – så du hele tiden har kontroll på status i virksomheten.

Hva er det som gjør EQS spesielt som kvalitets- og styringssystemverktøy? Og hvorfor har det blitt mottatt så godt i havbruksnæringa? Kundene våre sier det er: «fleksibilitet», «enkelt for sluttbruker», «enkelt å lage egne rapporter og sjekklister» «enkelt å ta ut oppdaterte rapporter tilpasset ulike brukere sine behov » «Enkelt å dokumentere kompetanse og følge opp behov for fornyelse».

Jo da, alt dette stemmer, men hvis en skal koke det ned til EN ting?
Vi mener det er at «EQS setter deg i stand til SELV å skreddersy digital verktøystøtte til å forenkle og forbedre egne interne prosesser – samtidig som du får full kontroll».

Med EQS bygger du enkelt SELV registreringsskjema og arbeidsflyt for å sikre akkurat de opplysningene DERE trenger. Og som passer perfekt for de som faktisk skal fylle de ut! Det samme gjelder rapporter og statistikk som viser status for akkurat det DERE har fokus på!

Har du/dere ikke tid til å bygge skjema selv? Ok, da bruker du/dere et par-tre timer på telefonen eller videomøte med en av våre rådgivere så gjør vi det sammen.

«Det var viktig for oss å finne et system som er fleksibelt og enkelt å bruke for alle i hele organisasjonen.»

Samfunnskontakt Alf Jostein Skjærvik

Bestill demo av EQS kvalitetssystem

Fyll ut navn, firma, telefonnummer og epost under og bestill en demonstrasjon av EQS. Demonstrasjonen skjer over nett slik at du får se EQS på din egen dataskjerm og snakke med oss og stille spørsmål på telefon parallelt.

Klikk her hvis du ønsker å lese mer om EQS

Bestill demo av EQS kvalitetssystem
  Extends personvernerklæring Ja, jeg er kjent med Extend sin personvernerklæring og aksepterer denne

  Relaterte saker

  EQS malpakker

  EQS malpakker – nå med oppdatert malpakke på GDPR.

  Les mer

  Kundeansvarlig prosjektleder

  Vil du være med på å implementere Kvalitetssystem hos mange ulike kunder?

  Les mer

  Vi søker en engasjert og løsningsorientert systemutvikler

  Vil du være med å utvikle fremtidens systemer og jobbe sammen med en gjeng engasjerte og løsningsorienterte folk?

  Les mer

  Bestill demo
   Extends personvernerklæring Ja, jeg er kjent med Extend sin personvernerklæring og aksepterer denne