NOR ENG

BETONMAST tar i bruk EQS avvikssystem

Publisert 11. januar 2016

Illustrasjonsfoto til sak om Betonmast, anleggsarbeider bruker mobil

Entreprenørselskapet Betonmast AS inngikk høsten 2015 kontrakt med Extend og tar i bruk EQS som avvikssystem i hele konsernet.

Et krav fra Betonmast var at avvikssystemet skulle ha lav brukerterskel ved at det er enkelt, lettfattelig og intuitivt. Systemet skal i seg selv være en bidragsyter til at rapporteringensvilligheten går opp. Viktig for Betonmast er også muligheten til å registrere avvik på mobil, både innenfor og utenfor dekning. Det er viktig for Betonmast at det er enkelt å kunne registrere avvik ute på byggeplassen og for eksempel legge ved et bilde. De har medarbeidere fra ulike land, og EQS Language blir derfor tatt i bruk slik at brukeren selv kan velge språk.

Betonmast er et av Norges mest hurtigvoksende entreprenørselskap. De har ca 900 ansatte, og omsatte i 2014 for ca 3 MRD. Betonmast dekker de fleste større markeder i Sør-Norge, fra Østfold via Bergen til Trondheim, samt Göteborg i Sverige. Av deres 16 datterselskaper er 14 rene entreprenør- eller byggmesterforretninger, mens ett driver innen eiendomsvirksomhet og ett innen byggservice.

I tillegg til egne ansatte i Betonmast, skal også deres underentreprenører benytte avvikssystemet.

Bestill demo
    Extends personvernerklæring Ja, jeg er kjent med Extend sin personvernerklæring og aksepterer denne