NOR ENG

Ei næring med tøffe krav

Fiskeri- og havbruksnæringen er strengt regulert og underlagt regelverk med en rekke krav knyttet til miljø, dyrehelse og mattrygghet.

I tillegg kommer alle vanlige myndighetskrav som blant annet handler om personsikkerhet, internkontroll og økonomi. Ikke rart at det å sikre og dokumentere kvalitet blir en utfordring! Med EQS som kvalitetssystem får du det verktøyet du trenger!

EQS er tilpasset bransjen

Extend har mange kunder innen fiskeri- og havbruksnæringen, både innen oppdrett, fiskeforedling og innen leverandørindustrien. Disse bruker EQS til dokumentstyring, visualisering av prosesser, kompetansestyringavvikshåndtering og risikostyring, samt registrering av andre hendelser. Flere av virksomhetene har brukere som har arbeidet sitt ute og i produksjonen. En del har også relativ lav datakompetanse. Det er derfor viktig av EQS er lett tilgjengelig, enkelt og brukervennlig.

 

Les om hvordan Bjørøya bruker EQS: Mulighet til å skreddersy slik du vil ha det

Bestill demo av EQS kvalitetssystem

  Relaterte saker

  EQS Brukerforum 2023

  EQS Brukerforum 15. og 16. november 2023

  Les mer

  EQS 10.0

  Ny og forbedret utgave – EQS 10.0 er lansert

  Endelig er EQS versjon 10.0 tilgjengelig.

  Les mer

  Salmar

  IT-sikkerhet, fleksibilitet og brukervennlighet

  IT-sikkerhet, fleksibilitet og brukervennlighet var viktige faktorer da Salmar – en av verdens største lakseprodusenter valgte kvalitetssystemet EQS

  Les mer

  Meld deg på vårt nyhetsbrev   Extends personvernerklæring Ja, jeg er kjent med Extend sin personvernerklæring og aksepterer denne