NOR ENG

EQS i lomma

EQS har et responsivt design og fungerer for alle oppløsninger fra mobiltelefon til vanlig PC-skjermoppløsning.

Det betyr at har du mobilen med deg, så har du også hele kvalitetssystemet i lomma! Alt en kan gjøre ved vanlig skjermoppløsning, skal en også kunne gjøre i en mobiltelefon.

Hele visningsdelen er responsiv, og det er den de ansatte bruker.

Registrer avvik hvor som helst

Med EQS Offline er det også mulig å registrere avvik hvor uavhengig av om du har dekning på mobilen.

Virksomheter med mange feltarbeidere har mye å hente på å gjøre de interne systemene tilgjengelig ute i felten. Hos mange er det fortsatt slik at rapportering først skjer når man er tilbake på kontoret, og dermed kan selve rapporteringen bli glemt eller inneholde feil informasjon. Et avvik som ikke blir registrert, er en tapt mulighet til forbedring.

Med EQS Offline kan du foreta registreringer av hendelser hvor som helst, uavhengig av om du er på anleggsriggen, i kundebesøk, på reise eller ute i feltarbeid – både innenfor eller utenfor mobildekning. Gjennom at alle i organisasjonen kan bidra hvor som helst, når som helst og akkurat når det skjer, vil flere forhold bli registrert og kvalitetsarbeidet bli bedre.

Hånd som holder opp en mobil med EQS på skjermen

Bestill demo av EQS kvalitetssystem

  Relaterte saker

  Vi trenger enda flere systemutviklere

  Vi er inne i en periode med sterk omsetningsvekst, vi har solide resultater og består av en fantastisk gjeng med ansatte!

  Les mer

  EQS 9.0

  EQS – Versjon 9.0 er her!

  Endelig er EQS versjon 9.0 tilgjengelig.

  Les mer

  EQS kunder

  Mange nye kunder på EQS

  EQS har de siste 2 årene fått over 50 nye kunder fra flere ulike bransjer.

  Les mer

  Meld deg på vårt nyhetsbrev   Extends personvernerklæring Ja, jeg er kjent med Extend sin personvernerklæring og aksepterer denne