NOR ENG

Trenger du en kvalitetsvikar?

Publisert 19. juli 2022

Har du en kvalitetsansvarlig som har sluttet, er i permisjon, på langtidsferie eller opptatt med andre prosjekter?

Lei en av våre konsulenter til å fylle rollen som toppadministrator for en periode. Unngå på den måten at kvalitetsarbeidet stopper opp, og sørg heller for at dere opprettholder kvalitet i leveransene og effektivitet i prosessene.

Behov for rådgiving?

Det settes større og større krav til en virksomhets produkter og tjenester, og det representerer store kostnader som knyttet til ineffektivitet, reklamasjonsarbeid og omdømmetap om man ikke har tilstrekkelig fokus på kvalitetsarbeidet. Derfor bør det arbeides systematisk med kvalitet, og da er det nødvendig med et velfungerende kvalitets- og styringssystem. Kanskje er det lettere sagt enn gjort å få på plass et godt kvalitetssystem og mange føler kanskje at de ikke får det helt til, f.eks. at kvalitetssystemet blir for komplisert og tungvint. Vi tilbyr derfor også rene rådgiving- og konsulenttjenester i form av workshops og timebasert arbeid.

Les mer om rådgiving og konsulentbistand her

Flere saker fra arkivet

Ønsker du å få mer informasjon om EQS:

Bestill demo av EQS kvalitetssystem

Fyll ut feltene under og bestill en demonstrasjon av EQS. Demonstrasjonen skjer over nett via Teams.
  Extends personvernerklæring

  Ja, jeg er kjent med Extend sin personvernerklæring og aksepterer denne

   

  Bestill demo
   Extends personvernerklæring Ja, jeg er kjent med Extend sin personvernerklæring og aksepterer denne