NOR ENG

I samsvar med aktuelle krav

Publisert 30. august 2022

EQS Compliance

Sikre at din virksomhet leverer i samsvar med aktuelle krav

I en tid hvor kunder stiller stadig større krav, myndighetene kommer med nye reguleringer og mediene følger aktivt med, er det viktigere enn noensinne å sikre at man leverer i samsvar med aktuelle krav.

EQS Compliance

Gjennom EQS Compliance får du raskt oversikt over aktuelle krav og fra EQS kan du hente frem informasjon i forhold hvordan man i dag har dekket disse kravene i egne prosesser, prosedyrer og instrukser. Du får også ut informasjon om hvilke ansatte som har fått med seg de aktuelle kravene og har relevant og tilstrekkelig kompetanse i forhold til krav som stilles og gjennom interne kontroller og avviksrapportering, ser om kravene etterleves. Her ser man raskt hvor det eventuelt er mangler og hvor det bør settes inn tiltak for å sikre at man til enhver tid er i Compliance.

Med EQS har du et helhetlig styringssystem som gir deg et kraftfullt verktøy for forenkling, forbedring, effektivt drift og kvalitet i alle leveranser.

Her kan man enkelt få en oversikt over hvordan man ligger an totalt sett ifht. f.eks. en ISO-standard og man kan enkelt drille seg ned på de ulike elementene.

Samsvar

Flere saker fra arkivet

Ønsker du å få mer informasjon om EQS Compliance:

Bestill demo av EQS kvalitetssystem

Fyll ut feltene under og bestill en demonstrasjon av EQS. Demonstrasjonen skjer over nett via Teams.
  Extends personvernerklæring

  Ja, jeg er kjent med Extend sin personvernerklæring og aksepterer denne

   

  Bestill demo
   Extends personvernerklæring Ja, jeg er kjent med Extend sin personvernerklæring og aksepterer denne